goMobi
Office-365
SSL

PASS WEB pakketten

Premium Anti-Spam Service for Web 5
Prijs p/m
€ 2,50
Bestel nu
Specificaties
Domeinnamen1
Fair Use Policy
Domein bij Webstekker
Hosting bij Webstekker
Inclusief fallback
Updateper uur

Premium Anti-Spam Service voor Webhosting (PASS WEB)

Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat op dit moment voor ongeveer 90% uit spam. Dit is frustrerend, omdat het verwijderen ervan veel tijd kost. Daarnaast is het een direct risico voor de stabiliteit en beveiliging van je bedrijfsnetwerk. Spam is dus een risico dat continu aanwezig is. Daarom adviseren wij om je e-mailverkeer optimaal te beschermen met PASS WEB.

Wanneer je een webhostingaccount bij Webstekker hebt, is PASS WEB de juiste oplossing voor jou. Wij zorgen dan voor de volledige installatie en configuratie op je webhostingpakket. Ook zorgen wij voor de benodigde aanpassingen aan de nameservers van uw domeinnaam.

PASS WEB is de oplossing tegen spam

De Premium Anti-Spam Service voor Webhosting (PASS WEB) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing voor webhostingpakketten die bij Webstekker gehost worden. Hierdoor kun je je account en mailboxen schoon houden, terwijl je internetverbinding niet onnodig wordt belast door hoeveelheden ongewenste e-mail. PASS stopt 99,9% van de spam, doordat het is opgebouwd uit een uitgebreid cluster van Spam Firewalls van Barracuda Networks.

SSL-certificaten