goMobi
Office-365
SSL

PASS MX pakketten

Premium Anti-Spam Service for MX 5
Meest besteld
Premium Anti-Spam Service for MX 10
Premium Anti-Spam Service for MX 20
Premium Anti-Spam Service for MX 50
Prijs p/m
€ 8,50€ 15,50€ 30,50€ 50,00
Bestel nuBestel nuBestel nuBestel nu
Specificaties
Domeinnamen1111
Mailboxen5102050
Fair Use Policy
Domein bij Webstekker
Hosting bij Webstekker
Inclusief fallback
Updateper uurper uurper uurper uur

Premium Anti-Spam Service voor MX-records (PASS MX)

Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat op dit moment voor ongeveer 90% uit spam. Dit is frustrerend, omdat het verwijderen ervan veel tijd kost. Daarnaast is het een direct risico voor de stabiliteit en beveiliging van je bedrijfsnetwerk. Spam is dus een risico dat continu aanwezig is. Daarom adviseren wij om je e-mailverkeer optimaal te beschermen met PASS MX.

Wanneer je geen webhostingaccount en domeinnaam bij Webstekker hebt, maar een eigen e-mail server, bijvoorbeeld op je kantoor, dan kies je voor PASS voor MX. Nadat wij je account hebben geconfigureerd, ontvang je van ons de informatie die je nodig hebt om de aanpassingen in de nameservers van uw domeinnaam te maken. Je geeft tijdens de bestelprocedure de hostname of het IP adres op van de server waarop de ‘schone’ e-mail afgeleverd mag worden.

PASS MX is de oplossing tegen spam

De Premium Anti-Spam Service voor een eigen e-mailserver (PASS MX) is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spamoplossing voor webhostingpakketten die niet bij Webstekker worden gehost. Hierdoor kun je je account en mailboxen schoon houden, terwijl je internetverbinding niet onnodig wordt belast door hoeveelheden ongewenste e-mail. PASS stopt 99,9% van de spam, doordat het is opgebouwd uit een uitgebreid cluster van Spam Firewalls van Barracuda Networks.

SSL-certificaten