goMobi
Office-365
SSL

ALLE PRIVATE HOSTING SERVER PAKKETTEN

Private Hosting Server S
Private Hosting Server M
Meest besteld
Private Hosting Server L
Prijs p/m
€ 59,00€ 79,00€ 119,00
Bestel nuBestel nuBestel nu
Specificaties
Cores1 (2 GHz)2 (4 GHz)4 (8 GHz)
Geheugen (RAM)1 GB2 GB4 GB
Schijfruimte40 GB40 GB40 GB
Dataverkeer500 GB500 GB500 GB
BesturingssysteemCentOSCentOSCentOS
ControlPanelPleskPleskPlesk
ToegangCP of FTPCP of FTPCP of FTP
Max. accounts1030100
FirewallIP-tablesIP-tablesIP-tables
Updates OS en CPkwartaalkwartaalkwartaal
Monitoringzie Servicecontractzie Servicecontractzie Servicecontract

Private Hosting Server

Je wilt wél een eigen server hebben, omdat je veel resources nodig hebt of een drukke website, maar je bent zelf geen systeembeheerder? Dan is Private Hosting ideaal geschikt voor jou. Je hebt alle vrijheid binnen het Plesk control panel, maar je hoeft je niet te bekommeren over updates en veiligheid.

Private Hosting Server is dé oplossing

Een (shared) webhostingpakket staat op een server die je deelt met andere klanten. Dit kan de prestaties van jouw webhostingpakket negatief beinvloeden wanneer één van de andere klanten de server overbelast. Wil je geen last hebben van andere gebruikers, meer resources gebruiken, een grotere hoeveelheid bezoekers op je website toelaten of specifieke aanpassingen aan de server laten uitvoeren, dan is Private Hosting de oplossing voor jou.

Eigen beheer met service

De Private Hosting accounts worden standaard voorzien van Plesk. Plesk is een control panel waarmee alle benodigde instellingen voor een goed presterende website ingesteld kunnen worden. Diepgaande kennis van serverbeheer is hierdoor niet meer nodig.

Daarnaast rusten wij de server uit met diverse ‘best practices’. Een aantal basisinstellingen die wij alvast voor je gedefinieerd hebben. Deze kennis hebben wij opgedaan bij het beheren van vele honderden soortgelijke servers en daar profiteer je van. Denk hierbij aan geavanceerde veiligheid en maximale stabiliteit. Daarnaast is het fijn om te weten dat wij dagelijks een volledige backup van je server maken.

Profiteer van onze ervaring

Onze Private Hosting Servers zijn identiek aan de servers waar onze webhostingpakketten op draaien. Wij hebben dit platform de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer stabiel en uitermate snel hostingplatform. Doordat de Private Hosting Servers op ditzelfde platform draaien, is een migratie van een webhostingaccount naar een Private Hosting Server een kleine en eenvoudige stap.

Voor de technici

Ondanks dat deze server beheerd kan worden door klanten die geen diepgaande kennis van hebben van hosting, willen we je toch een aantal technische specificaties niet onthouden.

  • State-of-the-art redundant VMWare platform
  • SSD caching
  • Bruteforce detectie die wij up-to-date houden
  • Disaster recovery back-ups
  • Wij ondersteunen de PHP versies 5.2 tot PHP 7 (door jezelf te selecteren)
  • Een supportteam standby met diepgaande kennis van Plesk
SSL-certificaten